Mountains er for alle, der har været på ekspedition i Himalaya eller på Seven Summits - og det er frit for enhver med ekspeditionsbaggrund, at registrere og beskrive ekspeditioner.

For at kunne oprette ekspeditionerer, skal du oprette en profil hos os. Mountains.dk og dennes indhold skal forblive relevant, seriøst og sobert. Vi forbeholder os derfor ret til at censurere, slette eller undlade at godkende tekster og profiler, der ikke lever op til vores betingelser.

Indholdet på din profil og dine ekspeditioner skal være sobert, dvs. ikke være stødende, truende, forfølgende, racistisk, diskriminerende, kriminelt mm. ligesom indholdet og kommunikation ikke må krænke tredje parts rettigheder.

Du må gerne reklamere for personlige hjemmesider, artikler, bøger eller andre ekspeditionssider på din profil og på dine ekspeditioner, beskrevet på Mountains.dk.
Men du må ikke sælge oplysninger fra Mountains, kun videregive oplysninger med klar henvisning til, at oplysningerne stammer fra Mountains.dk, evt. med link til den relevante side.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart eller brugt i kommercielle henseender, der bruges ikke cookies.


Med venlig hilsen
Mountains.dk