Log ind

Søg

Sponsor:
Kipling Travel

Kim Wendel's profil

Person informationer

Profil Billede af Kim Wendel
  • Navn: Kim Wendel
  • Alder: 59
Bjerg Sorter efter bjerg Højde Sorter efter højde Årstal Sorter efter Årstal Top Sorter efter top succes Info
Elbrus, Mt. Elbrus, Mount Elbrus5641 m.2010succesSe mere...
Detaljeret dato: 2010-08-14
Leder: Vladimir Shvyrjanskiy
Arrangør: LenAlpTours

Startede ud kl. 02.00 natten til d. 14.aug. fra The Barrels og nåede toppen af Elbrus i fint men lettere overskyet vejr kl. 13.30. Tilbage i The Barrels ved 19-tiden om aftnen.  
Deltagere: Hazel Nash, Fred Kahl, Geoff Knight, Kristoffer Nordstöm, Mikael Israelsson, Dave Arrowsmith, Carley, Willy Thomsen.

Aconcagua6959 m.2012succesSe mere...
Detaljeret dato: 2012-01-04
Arrangør: Aymara Adventure & Expedition


Jeg sad total udmattet over for Marcus som ikke havde det meget bedre. Hans blik var fjernt og tomt og selvom jeg gentagne gange forsøgte at få øjenkontakt med ham var det ikke lykkes. I timerne før havde vi stået brugte og trætte på toppen af Aconcagua. 3 ud af 9 medlemmer i gruppen nåede det mål, som de havde sat sig for inden da og burde juble og være glade, men trætheden havde overtaget. Det var ellers tæt på, at topsuccesen ikke var blevet til noget, da jeg på grund af træthed snublede over en af klippestykkerne med mine steigeisen og havde besvær med at rejse mig og finde balancen igen. Martin, den sidste guide, meldte pause, satte sig overfor mig og kiggede mig dybt i øjene. På det tidspunkt viste jeg, at han så efter symptomer på HACE ... Jeg følte mig klar, men havde han bedømt andenvis havde det også været slut for de øvrige i gruppen og 9 timers hårdt arbejde ville være spildt!!!
Nu blev de obligatoriske billeder taget og en udmattende nedtur blev begyndt. 4 timer efter sad vi så i highcamp 3 i 5.900 m. højde. Vi var blevet mødt af de medlemmer af gruppen som havde opgivet håbet om at nå toppen og havde vendt om, med stort tillykke og anerkendelse.
Robert og Annick havde været nogle af de første som var kommet os i møde og tilbød varm te og at tage vores steigeisen af støvlerne, fjerne vores rygsække mv. De var virkelig søde og hjælpsomme og tilbød sig hele tiden.
Jeg så igen på Marcus som stirrede ud i ingenting og sagde "How glad I am that I do not have to do that mountain again!"
Der gik et stykke tid, hvor Marcus ikke reagerede, så vendte han langsomt sit blik mod mig og udbrød "Never !!!"Pik Lenin (Pik Sary Tash)7134 m.2014Se mere...
Detaljeret dato: 2014-08-08
Arrangør: Ak-Sai Travel

Valgte at stoppe yderligere opstigning da lægen i ABC (4.400 m.) målte blodtrykket til 200/100

Pik Razdelnaya6148 m.2015succesSe mere...
Detaljeret dato: 2015-08-12
Leder: Sergei Lavin
Arrangør: Ak-Sai Travel

Afklimatiseringstur

Pik Lenin (Pik Sary Tash)7134 m.2015succesSe mere...
Detaljeret dato: 2015-08-19
Leder: Sergei Lavin
Arrangør: Ak-Sai Travel

Bestigningen fandt sted i godt vejr. Skyfri himmel og næsten ingen vind