Log ind

Søg

Sponsor:
Kipling Travel

Om Mountains

Lars Gundersen så i starten af 1990'erne et ganske nørdet, dog fantastisk spændende værk af navnkundige Elisabeth Hawley om 1960'ernes ekspeditioner i Himalaya. Og i internationale klatreblade i 1990'erne, var der ligeledes fortegnelser over de mest spektakulære Himalaya-ekspeditioner.
Deraf kom inspirationen til at sammensætte en oversigt over alle danske ekspeditioner i Himalaya, som hidtil ingen havde det fjerneste overblik over.

Efter grundig reserach i magasiner, blade og aviser samt et utal af personlige kilder, resulterede det i et lille hæfte i 1994. Allerede i 1997 blev mountains.dk første gang lagt på nettet, i en meget enkel oversigt.
Dette er tredje version af Mountains.dk med håb om, at mange vi lægge deres ekspeditionsdetaljer ind til fremtidig indpiration til andre klatrere og bjergbestigere.

Lars Gundersen står bag Mountains.dk, Henrik Mynderup er manden bag teknikken og webmaster på mountains.dk 
God fornøjelse.


Med venlig hilsen
Mountains.dk


Lars Gundersen er desuden stifter og indehaver af Kipling Travel (www.kiplingtravel.dk), Kipling Inc i Nepal (www.nepal-now.com) og Kipling India Travels i Indien (www.kiplingindiatravels.com).

Lars har været turistambassadør for Nepal, se www.nepaltouristboard.dk og er formand for Dansk-Nepalesisk Selskab (www.nepal.dk)

 

Find os på facebook RSS Stem på gode ideer og foreslag